Vintage brude

Nikoline Seeberg

Smukke Nikoline Seeberg blev gift i denne lange engelske vintage blonde-brudekjole. Kjolen, der har lange blondeærmer og et bælte i taljen, er fra 1940’erne.

Se flere billeder her af Nikoline sammen med hendes mand og deres datter her

Fotos: Mia Mortensen Photography

 

 

 

Mette

Sikke nogle smukke farver. Og en endnu smukkere brud.

Mette Johansen blev gift i denne danske vintage brudekjole fra 1970’erne, hvor ærmerne blev syet op til lige under albuen, ryggen fik en v-udskæring og underkjolen blev syet op til under knæet, så kjolen fik et mere let, elegant og moderne look. Så smuk. Tillykke til jer.

Se et billede mere her

 

 

 

Anita blev gift i denne danske blondekjole fra slut 1970’erne.

Det var den første kjole, hun prøvede hos os – det skulle være den. Godt valg.

Se flere billeder af Anita og hendes mand Jesper her

 

 

 

 

Bille

Katrine Bille blev gift med sin Bjarke i en vintagekjole, der var som taget ud af et eventyr. Katrine prøvede kun den ene kjole på – men den sad også som støbt.

Det var bl.a. den flotte hjerteudskæring med et smukt perlemønster, Katrine faldt for. Du kan se et billede mere af Katrine lige her.

Foto: Anders Trærup.

 

 

 

_MG_2261Katrine og Henrik Sindal Schlofeldt, blev gift en sensommerdag på Ærø i 2016. Her ses de sammen med deres datter – og brudepige Marie. Og brudekjolen…. En enkel silkekjole der bare er blevet så flot, efter at den er blevet tilsat en Ganni- blondetop. Nyt og gammelt i skøn forening.

Du kan se lere billeder af Katrine og hendes kjole her

 

 

 

 

 

Thora blev gift i denne håndsyede vintage brudekjole fra Iowa, USA.

Kjolen, der efterfølgende har fået syet nye trekvart ærmer og en rund hals, er så fin med silkebåndet i taljen. Og blomsterne i året er prikken over i’et. Du kan se et billede mere af det flotte par her.

Stort tilllykke.

 

 

 

laila-776x1169Laila Bæk Brincmann blev i august 2016 gift i denne flotte vintage brudekjole fra Australien. Kjolen består af mange lag, bløde blonder og en enkel overdel, som Laila selv har fået designet til kjolen.

Se flere billeder af Laila og hendes mand Morten her

Du kan også se flere billeder af Lailas kjole på vores instagram profil  idovintage.dk. Hvis du er lige så vild med Lailas look, som vi er, så tjek nogle af vores brudekjoler med blonder ud lige her http://www.idovintage.dk/product/blonder-i-seks-lag-fra-californien-1950erne/

 

 

kjole4,sorthvidMiriam Zesler så fantastisk ud i sin 1970’er vintage brudekjole fra Californien.

Brudekjolen havde fine blondedetaljer ved halsen og ærmerne, og brudekjolen blev endnu flottere, efter den blev lagt op til en fin længde lige under knæet.

 

Se flere billeder af brudekjolen på instagram: https://www.instagram.com/idovintage.dk/

 

 

Kjole3,sorthvid

Majken Kirk så fortryllende ud til sit sommerbryllup. Hun blev gift  i København en lang dansk vintage brudekjole i silke fra 1950´erne, der sad som støbt.

Er du også på udkig efter en vintage brudekjole i silke? Så har vi lige nu to smukke silke vintage brudekjoler.

Se f.eks. denne silkekjole fra Danmark: http://www.idovintage.dk/product/silkesatin-og-fin-blondekant/

 

 

 

kjole2,sorthvid

Mads og Mia Greenfort til deres sommerbryllup i 2016. Mia havde valgt en enkel og sød vintage blondebrudekjole som gik til midt på læggen og havde korte ærmer.

Brudekjolen er fra 1970´erne og  hentet hjem fra Texas, USA.

 

 

Stort tillykke.

 

 

Kjole5

Signe Skall Toke og hendes mand blev gift i  forsommeren 2016. Stort tillykke til det fine brudepar.

Signe blev gift i en flot vintage brudekjole i en champagnefarvet blonde.

Brudekjolen er fra London, ca 1940’erne. Den har fået syet en rigtig fin høj blondehals, og det gør kun brudekjolen endnu flottere.

Se flere billeder her

 

 

 

kjole1,2Lise Meinert blev gift i denne søde sag fra Danmark ca. fra 1960 med krave og halvlange ærmer. En fin detalje var kjolens lette og prikkede stof.

Kunne du også tænke dig at blive gift i en vintagebrudekjole fra Danmark.

Vi har flere lignende på lager f.eks. denne – ligeledes med prikket stof : http://www.idovintage.dk/product/lang-dansk-kjole-med-fine-prikker/