Om os

Hvorfor købe din brudekjole hos Idovintage.dk?

  • Fordi du gerne vil giftes i en unik brudekjole, der ikke bare har et “vintage-look”, men rent faktisk også er vintage.
  • Fordi du kan tilføre dig selv og dit bryllup et drys Vesterbro-coolness, New Yorker-chickness eller London-charme. Vi fører nemlig vintage brudekjoler fra hele verden.
  • Fordi en brudekjole skal prøves på, inden man køber den – også selvom den er brugt. Hos os kan du prøve en eller flere vintage brudekjoler på, inden du bestemmer dig – og få en god oplevelse imens. Jeg sørger for en god og hyggeligt stemning, mens du prøver blondebrudekjoler fra 1930’erne, silkekjoler fra 1940’erne, retrokjolen i tyl og strut fra 1950’erne eller måske noget helt andet?
  • Fordi det ikke koster helt så meget – hverken for dig eller miljøet. Hvorfor købe en helt ny brudekjole, når der er masser af smukke brugte vintage brudekjoler, som oven i købet kun har været brugt én gang tidligere?

Bag Idovintage.dk finder du mig, Laura, som bor i København – på Amager, hvor du også kan prøve vores retro brudekjoler. Jeg åbner jævnligt mit private hjem, tæt på Amager Strand,  op for kommende vintagebrude. Du er velkommen til at tage mor eller veninder med – eller begge dele. Det er altid hyggeligt at have besøg af flere.  Datoerne for de næste dage, hvor du har mulighed for at komme og prøve vintage brudekjoler, kan du se på idovintages.dk forside og under tidsbestilling http://www.idovintage.dk/brudekjole-booking/ Du er også altid velkommen til at skrive til vintagebrudekjoler@gmail.com, og så kan vi formentlig finde en tid, hvor det passer dig at komme forbi og prøve brudekjoler. Måske finder du lige netop den blondekjole eller silkesagen, som passer perfekt til dig og Jeres bryllup – kjolen der lever op til din drøm om  den perfekte bryllupskjole. http://www.idovintage.dk/shop/

Du er meget velkommen til at skrive til mig, hvis du har spørgsmål om vintage brudekjolerne. Skriv til os på: vintagebrudekjoler@gmail.com

Med venlig hilsen Laura /idovintage.dk